پزشکیان: به دنبال اصلاح کمی و کیفی محتوا و شیوه‌های آموزش هستیم بازدید سرلشکر سلامی از پروژه‌های مهم عمرانی در مناطق مرزی شمال غرب کشور نوجوان دهه هشتادی مشاور نسل Z استاندار کرمان شد بقائی: سپاه نماد مقاومت و افتخار ملت است حکم اعدام حمید حسین‌نژاد عامل شهادت ۸ مرزبان ایرانی اجرا شد شهادت یکی از نیرو‌های امنیتی مازندران حین مأموریت ابلاغ «اصلاح آئین‌نامه اجرایی متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان» آملی لاریجانی: فعلاً FATF در مجمع تشخیص قابل بررسی نیست انتصاب محسن اسماعیلی به سمت معاونت راهبردی و امور مجلس رئیس جمهور تصویب کلیات طرح اساسنامه سازمان ملی مهاجرت در کمیسیون امنیت ملی مجلس پزشکیان: ساختار تصمیم‌گیری و اجرایی ما کارآمد نیست اعلام جزئیات جدید از مذاکرات عمان قدردانی پزشکیان از رهبر انقلاب برای مجوز مذاکرات غیر مستقیم قالیباف: کسانی که در فقر شدید هستند باید مورد توجه جدی قرار بگیرند / ارز ترجیحی باید به کالای اساسی داده شود سرلشکر باقری: نیرو‌های مسلح در آمادگی کامل به سر می‌برند

عضو مجلس خبرگان: اقدام اروپا بسترسازی برای اقدامات تروریستی علیه ملت ایران است

عضو هیات رئیسه مجلس خبرگان رهبری اقدام پارلمان اروپا در قرار دادن نام سپاه در فهرست آنچه که «سازمان‌های تروریستی» نامیده است را محکوم کرد و گفت: این اقدام بسترسازی و مجوز برای اقدامات تروریستی علیه ملت ایران و سپاه است و عواقب این بازی خطرناک هم به عهده خود آن‌هاست.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۶ - ۳۰ دی ۱۴۰۱ - 2023 January 20
کد خبر: ۱۶۹۲۵۶

به گزارش راهبرد معاصر، آیت‌الله عباس کعبی عضو هیات رئیسه مجلس خبرگان رهبری اقدام پارلمان اروپا در قرار دادن نام سپاه پاسداران در فهرست آنچه که «سازمان‌های تروریستی» نامیده است را محکوم کرد و گفت: اروپایی‌ها و آمریکایی‌ها بوجود آوردنده تروریسم بین‌المللی هستند و نمی‌توانند درباره مبارزه با تروریسم موضع بگیرند.

 

وی با بیان اینکه آمریکا و اروپا داعش را بوجود آورده و حمایت کردند، افزود: منافقین که در سال‌های 60 و 61 ملیت ایران را به خاک و خون کشیدند و در واقع این‌ها داعش بودند زمانی که داعش وجود نداشت، ولی الان تحت حمایت آمریکا و اروپا قرار دارند.ژ

 

این عضو مجلس خبرگان رهبری تاکید کرد: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی داعش را از بین برد و سوریه، عراق و منطقه از لوث وجود این گروه تروریستی تحت حمایت اروپا و آمریکا پاک کرد و اگر سپاه نبود داعش به اروپا و آمریکا می‌رسید.

 

اروپایی‌ها باید مسئولیت اقدام خودشان را بر عهده بگیرند
آیت‌الله کعبی ادامه داد: اقدام اخیر اروپایی‌ها علیه سپاه و همچنین بیانیه‌ای کذایی که پیشتر علیه سپاه دادند، یک بسترسازی و یک مجوزی برای اقدامات تروریستی علیه ملت ایران و سپاه پاسداران است.

 

وی با تاکید بر اینکه اقدام پارلمان اروپا یک نوع اعلان جنگ است، گفت: اروپایی‌ها از عواقب موضع‌گیری خودشان مطلع هستند و باید مسئولیت این موضع‌گیری علیه ملت ایران و سپاه پاسداران را بر عهده بگیرند. اروپایی‌ها نسبت ترور حاج قاسم را که قهرمان مبارزه با تروریسم است و به گردن مردم اروپا و آمریکا حق دارد، با همین بسترسازی شروع کرند. ابتدا آمریکایی‌ها علیه سپاه موضع گرفتند و این یک بسرسازی برای شهادت حاج قاسم شد.

 

آیت‌الله کعبی بیان داشت: حدس ما این است که اروپایی‌ها می‌خواهند یک اقدام تروریستی علیه ملت ایران و سپاه پاسداران انجام دهند و عواقب این بازی خطرناک که در حد اعلان جنگ با ملت ایران است، به عهده خود آن‌هاست.

 

این عضو مجلس خبرگان رهبری در پایان گفت: ملت ایران ابتکار عمل را به دست می‌گیرد و در منطقه و عرصه بین‌الملل پیش‌دستانه اقدام خواهند کرد مگر اینکه این‌ها از مواضع احمقانه خودشان کوتاه بیایند./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار